Nagrajujemo aktivna podjetja! (#BeActive)

Nagrajujemo aktivna podjetja! (#BeActive)

  • 13.09.2018
  • Vabimo k sodelovanju! Prijavite se in izžrebali bomo podjetje, v katerem bomo v tednu med 23. in 30. septembrom BREZPLAČNO izvedli 30 min aktivni odmor z vajami na delovnem mestu.

Na Športni uniji Slovenije v okviru programa Zdravju prijazna organizacija spodbujamo gibanje (tudi) na delovnem mestu. Vemo, da šport in telesna aktivnost spodbujajo dobro počutje, zdravje in učinkovitost. Zato priporočamo, da si vzamete čas za aktivni odmor.

Prijavite se na prejeto e-sporočilo nagradne igre, všečkajte FB stran Zdravju prijazna organizacija ali se prijavite na E-novice. Med vsemi prijavami bomo izžrebali podjetje, v katerem bomo v tednu med 23. - 30. septembrom BREZPLAČNO izvedli 30 min aktivni odmor . Vaje na delovnem mestu bodo vodene pod strokovnim vodstvom kineziologa.

Evropski teden športa, ki ga v Sloveniji koordinira Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v sodelovanju z ministrstvi ter številnimi strokovnimi in športnimi organizacijami, med katerimi aktivno sodeluje tudi Športna unija Slovenije.
(P)ostanite aktivno podjetje in sodelujte z nami tudi vi.

Pravila nagradne igre.