CERTIFIKAT ZPP V ROKAH DOMA STAREJŠIH OBČANOV ČRNOMELJ

CERTIFIKAT ZPP V ROKAH DOMA STAREJŠIH OBČANOV ČRNOMELJ

  • 04.12.2015
  • Na slovesnem dogodku ob zaključku leta smo Domu starejših občanov Črnomelj s ponosom podelili certifikat Zdravju prijazno podjetje.
Certifikat so prejeli za večmesečno izvajanje aktivnosti v okviru celostne promocije zdravja na delovnem mestu.  Za koordinacijo, spodbudo in izvedbo ukrepov namenjenih ohranjanju in krepitvi telesnega, psihosocialnega in duhovnega zdravja zaposlenih sta poskrbela predstavnika ŠD Črnomelj: Bojan Lozar in Jovanka Vrlinič.
 
Certifikat sta prevzeli direktorica doma Valerija Lekič Poljšak in namestnica direktorice za področje zdravstvene nege in oskrbe Alenka Vipavec Mahmutovič. V zahvalnem govoru sta izpostavili številne prednosti, ki so jih z izvajanjem ukrepov vnesli v podjetje. Skrb za zdravje je zaposlene povezala tudi na socialnem nivolju, kar je okrepilo vezi in pokazalo pozitiven vpliv na delovno storilnost. Nagrajenki sta govor zaključili z besedami, da upata, da se bo za projekt ohranjanja zdravja na delovnem mestu vsako leto odločilo več podjetij. 
 
Ob navdušenju vseh vpletenih smo prepričani, da bo zdrav življenjski slog postal stalnica zaposlenih v Domu starejših občanov v Črnomlju, certifikat Zdravju prijazno podjetje pa v prihodnjem letu podeljen še več slovenskim podjetjem in organizacijam.