PROMOCIJA ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU NA DOGODKIH IN SREČANJU

PROMOCIJA ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU NA DOGODKIH IN SREČANJU

  • 14.12.2015
  • Aktivno ozaveščanje in promocija zdravja na delovnem mestu strokovne in laične javnosti, podjetij in zaposlenih.
V okviru promocije zdravja na delovnem mestu smo se v preteklem mesecu udeležili dveh predavanj na GZS in srečanja v idiličnem ambientu hotela Thermana v Laškem.
 
V okviru dogodka Nevromarketing, ki je bil organiziran na Gospodarski zbornici smo pripravili predstavitev pripomočkov – koledarja in plakata z vajami na delovnem mestu ter dnevnika zdravja z zbirnikom meritev.
 
Na dvodnevnem strokovnem posvetu o promociji zdravja na delovnem mestu, ki ga je konec novembra organiziral Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje, Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Zavodom za pokojninsko in invalidsko zavarovanje, smo pripravili predstavitveno stojnico in možnost nakupa pripomočkov. Udeleženci so največ zanimanja pokazali za plakat z vajami na delovnem mestu, s katerim bodo lahko enostavno in učinkovito začeli z izvajanjem ukrepov za zagotavljanje zdravega in varnega delovnega okolja. 
 
V prvih decembrskih dneh smo s praktično predstavitvijo vaj na delovnem mestu popestrili dogodek Kako vodim sebe, tim, organizacijo?, ki ga je gostila Gospodarska zbornica Slovenije. Na dogodku smo zbrane udeležence razgibali od glave do peta ter poskrbeli za športno energijo, ki je sprostila vsakega izmed njih.
 
Želimo si, da bo tudi prihajajoče leto aktivno ter polno gostovanj in promocijskih predstavitev zdravja na delovnem mestu :)