Skupinski team building - "gel" za zaposlene

Skupinski team building - "gel" za zaposlene

  • 27.06.2019
  • Skupinski team-building je odličen način za lažje povezovanje zaposlenih, zmanjšanje stresa in na koncu – je tudi zabavno!

Obstajajo športne, zabavne in miselne dejavnosti, ki se lahko uporabijo za izboljšanje komunikacije, koordinacijo ekipe in še vedno delujejo kot način, da se odmaknete od vsakodnevnega dela.

Naj bo vaša ekipa majhna ali velika, ste skupaj že dolga leta ali pa ste v zadnjem času zaposlili več novih sodelavcev. Pomembno je skrbeti za povezanost, da bodo zaposleni zadovoljni in učinkoviti na delovnem mestu.

Možnosti za izvedbo programov je veliko. Nekateri so dolgotrajni, drugi lahko zelo enostavni. Odvisno od zastavljenega cilja vodstva podjetja in zaposlenih. Nekatere igre, ki jih vključujemo preko programa Zdravju prijazna organizacija so lahko preproste, pa hkrati vključijo vse udeležence. Le na podlagi skupinskega dela je naloga opravljena.

Kadar organiziramo team-building dogodke je prvo vodilo aktivnost, povezovanje, zabava in seveda, po opravljenih aktivnostih, brez dobre hrane in pijače ne gre.

Team_building 27.6.2019