Vabljeni na spletni seminar o varovanju zaposlenih v bolnišnicah pred tveganji zaradi izpostavljenosti rakotvornim snovem pri delu

Vabljeni na spletni seminar o varovanju zaposlenih v bolnišnicah pred tveganji zaradi izpostavljenosti rakotvornim snovem pri delu

  • 18.08.2021
  • Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti organizira brezplačni spletni seminar o varovanju zaposlenih v bolnišnicah pred tveganji zaradi izpostavljenosti rakotvornim snovem pri delu, ki bo potekal 3. septembra med 9:00 in 13:45.

Spoštovani!

obveščamo vas, da Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti organizira spletni seminar o varovanju zaposlenih v bolnišnicah pred tveganji zaradi izpostavljenosti rakotvornim snovem pri delu, ki bo potekal 3. septembra 2021, med 9.00 in 13.45. Dogodek se organizira v okviru slovenskega predsedovanja Svetu EU in Časovnega načrta za opuščanje rabe rakotvornih snovi na delovnem mestu (Roadmap on Carcinogens).

Na seminarju, ki je brezplačen, bo predavala vrsta uglednih domačih in tujih strokovnjakov. Program je pripet v nadaljevanju tega sporočila.
Seminar bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku. Zagotovljeno bo simultano tolmačenje.

Vljudno vabljeni!

Prijavite se lahko do 27. avgusta 2021 na naslednji povezavi:
https://dogodki.vlada.si/ministrstvo-za-delo-prijava