USPŠENO IZVEDENA DELAVNICA

USPŠENO IZVEDENA DELAVNICA

  • 27.08.2014
  • V torek, 26.8. smo v prostorih Športne unije Slovenije uspešno izvedli usposabljanje za promotorje zdravja na delovnem mestu v okviru programa Zdravju prijazno podjetje. Dogodka se je udeležilo 12 potencialnih promotorje in 7 predavateljev.
Namen dogodka je bilo predstaviti celosten program promocije zdravja na delovnem mestu - Zdravju prijazno podjetje promotorjem, ki bodo v naslednjih mesecih izvajali individualne predstavitve programa širom po Sloveniji.
 
Potencialnim promotorjem smo najprej predstavili koncept, cilje in namen programa, prednosti in koristi, ki jih tako izvajalcem kot vključenim v program prinaša ter posamezne ukrepe (obvezni in dodatni).  Posvetili smo se tudi načinu implementacije programa v posamezno organizacijo, nalogam in dolžnostim promotorja ter jih spoznali s spletno podporno aplikacijo Moj dnevnik zdravja.
 
Hkrati smo predstavili dosedanje izkušnje pri pilotnem izvajanju programa, izpostavili morebitne težave ter načine za njihovo uspešno rešitev.
  
Za vse, ki bodo izkazali resno namero po sodelovanju, bomo organizirali ponovna individualna srečanja, kjer bodo posamezni ukrepi, način promocije ter izvedbe programa predstavljeni še podrobnejše.