PREDSTAVITEV ZDRAVE VADBE NA DELOVNEM MESTU NA BONUS DNEVU 2015

PREDSTAVITEV ZDRAVE VADBE NA DELOVNEM MESTU NA BONUS DNEVU 2015

  • 22.10.2015
  • Računovodsko podjetje Biro Bonus nas je povabilo na dan brezplačnih davčnih in računovodskih nasvetov z namenom predstavitve 10 minutne zdrave vadbe na delovnem mestu zbranim udeležencem.

Celodnevni dogodek se je odvijal v Šport hotelu Otočec. Osrednja tema je bila predstavitev gotovinskega poslovanja in davčnih blagajn v praksi, dotaknili pa so se tudi področja potnih nalogov in bonitet v teoriji in praksi.

Po dopoldanskem delu predavanj in več kot štirih urah sedenja, smo oder zasedla dekleta iz Športne unije Slovenije. Mojca je na kratko predstavila projekt Zdravju prijazno podjetje in naredila uvod v praktični del predstavitve vaj na delovnem mestu. Dvorana je v trenutku spremenila podobo, ljudje so vstali s svojih stolov, se razporedili po prostoru in se posvetili izvajanju vaj. Med gibanjem smo jih opozorili na pravilno izvedbo in pozitivne učinke vsakodnevne 10 minutne vadbe na delovnem mestu, na osredotočenost pri izvajanju vaj ter na pomembnost gibanja na delovnem mestu. Po predstavitvi, ki je med udeležence vnesla pozitivno energijo, smo zbranim omogočili tudi nakup plakata in koledarja vaj na delovnem mestu ter knjižice Moj dnevnik zdravja z zbirnikom meritev.

Zanimanje je preseglo naša pričakovanja, zato smo se s soncem obsijanega Otočca odpeljali polni pozitivne energije in idej za nadaljni razvoj projekta.

Podjetju Biro Bonus se zahvaljujemo za vabilo na dogodek ter jim želimo uspešno poslovanje.